Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
05.01.2020
Nová značka PLAYTEX v naší nabídce!
V roce 1977 se objevila jako první v reklamě, kdy se žena ukázala pouze v podprsence. Nové tisíciletí přivítal Playtex dvěma inovacemi, které otřásly ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
10.11.2019 Návody
Pár rad přes nákupem podprsenky
Dříve, než si podprsenku zakoupíte, vám zkusíme přiblížit nejčastější chyby :-) číst celé
21.10.2019 Návody
Jak pečovat o spodní prádlo
Pokud chcete, aby Vaše spodní prádlo bylo stále krásné, pružné a drželo tvar, máme pro Vás pár rad, jak o spodní prádlo pečovat! číst celé
01.04.2019 Móda
Modal - spodní prádlo Lovelygirl
V našem E-shopu Kouzelné-prádlo najdete širokou nabídku kalhotek Lovelygirl, které jsou velmi oblíbené spodní prádlo u našich zákaznic. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za měsíc.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti

 

  1. Udělujete tímto souhlas prodejci: Bc. Vanda Havránková, se sídlem Lom 384, Kly 27741, identifikační číslo: 75529904 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura MK VISION.
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Pár rad přes nákupem podprsenky
10.11.2019 Návody
Pár rad přes nákupem podprsenky
Dříve, než si podprsenku zakoupíte, vám zkusíme přiblížit nejčastější chyby :-) číst celé
Jak pečovat o spodní prádlo
21.10.2019 Návody
Jak pečovat o spodní prádlo
Pokud chcete, aby Vaše spodní prádlo bylo stále krásné, pružné a drželo tvar, máme pro Vás pár rad, jak o spodní prádlo pečovat! číst celé
Modal - spodní prádlo Lovelygirl
01.04.2019 Móda
Modal - spodní prádlo Lovelygirl
V našem E-shopu Kouzelné-prádlo najdete širokou nabídku kalhotek Lovelygirl, které jsou velmi oblíbené spodní prádlo u našich zákaznic. číst celé
Spodní prádlo - základní výbava
22.12.2018 Móda
Spodní prádlo - základní výbava
Základní výbava každého šatníku, obsahuje několik kusů spodního prádla. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Kde nás najdete
  • Na Průhoně 3412
  • Mělník 27601
Map
Kontakty
www.kouzelne-pradlo.cz
Bc. Vanda Havránková
(Po-Pá, 8-18 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
rxkXvlaXuyeh6TaC1X7Hjdtam3wODWoXKDmy_hLINWw3A48EF110C595B84421CEB603B16BE70