Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
05.01.2020
Nová značka PLAYTEX v naší nabídce!
V roce 1977 se objevila jako první v reklamě, kdy se žena ukázala pouze v podprsence. Nové tisíciletí přivítal Playtex dvěma inovacemi, které otřásly ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
10.11.2019 Návody
Pár rad přes nákupem podprsenky
Dříve, než si podprsenku zakoupíte, vám zkusíme přiblížit nejčastější chyby :-) číst celé
21.10.2019 Návody
Jak pečovat o spodní prádlo
Pokud chcete, aby Vaše spodní prádlo bylo stále krásné, pružné a drželo tvar, máme pro Vás pár rad, jak o spodní prádlo pečovat! číst celé
01.04.2019 Móda
Modal - spodní prádlo Lovelygirl
V našem E-shopu Kouzelné-prádlo najdete širokou nabídku kalhotek Lovelygirl, které jsou velmi oblíbené spodní prádlo u našich zákaznic. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za měsíc.

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu KOUZELNE-PRADLO.CZ
Ochrana osobních údajů e-shopu KOUZELNE-PRADLO.CZ

 

 

1. Základní ustanovení

Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je Bc. Vanda Havránková IČ: 75529904 se sídlem Kly 27741, Lom 384 (dále jen: „správce“).

Kontaktní údaje (provozovna) správce jsou adresa: Na Průhoně 3412, Mělník 27601, email: kouzelne-pradlo.cz, telefon: 778507050.

Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.Správce nemá pověřence pro ochranu osobních údajů.

2. Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

a/ Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.

b/ Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.

3. Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

a/ Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je

- plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,

- oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,

- Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.                                                                               

b/ Účelem zpracování osobních údajů je

- vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění kupní smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,

- zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.

c/ Ze strany správce dochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR.

S takovým zpracováním jste poskytl/a svůj výslovný souhlas.

4. Doba uchovávání údajů

a/ Správce uchovává osobní údaje

- po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu).

- po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 10 let, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.

- Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.              

5. Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

a/ Příjemci osobních údajů jsou osoby

- podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy (Česká pošta, Intime, Zásilkovna, ThePay),

- zajišťující služby provozování e-shopu (Bohemiasoft s.r.o. - provozovatel eshopového systému Webareal), firma Unihost s.r.o. (správce serverů) a firma Casablanca INT (provozovatel datového centra), Heureka Shopping s.r.o. (zpracování emailu pro zasílání emailového dotazníku spokojenosti a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu (Smartsupp, Google Adwards, Sklik, Facebook, UOL – účetní společnost)

- zajišťující marketingové služby (MK Vision)

6. Vaše práva

a/ Za podmínek stanovených v GDPR máte

- právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,

- právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.

- právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.

- právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a

- právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.

- právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.

b/ Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

7. Podmínky zabezpečení osobních údajů

a/ Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.

b/ Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě, zejména antivirové programy, dvoufázové ověření hesel, ukládání dat na vlastní zabezpečeném serveru.

c/ Správce prohlašuje, že k osobním údajům nemá přístup jiná osoba.

8. Závěrečná ustanovení

a/ Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.

b/S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.

c/ Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a. Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018.

 

Bc. Vanda Havránková

Kouzelne-pradlo.cz

Novinky z našeho blogu

Pár rad přes nákupem podprsenky
10.11.2019 Návody
Pár rad přes nákupem podprsenky
Dříve, než si podprsenku zakoupíte, vám zkusíme přiblížit nejčastější chyby :-) číst celé
Jak pečovat o spodní prádlo
21.10.2019 Návody
Jak pečovat o spodní prádlo
Pokud chcete, aby Vaše spodní prádlo bylo stále krásné, pružné a drželo tvar, máme pro Vás pár rad, jak o spodní prádlo pečovat! číst celé
Modal - spodní prádlo Lovelygirl
01.04.2019 Móda
Modal - spodní prádlo Lovelygirl
V našem E-shopu Kouzelné-prádlo najdete širokou nabídku kalhotek Lovelygirl, které jsou velmi oblíbené spodní prádlo u našich zákaznic. číst celé
Spodní prádlo - základní výbava
22.12.2018 Móda
Spodní prádlo - základní výbava
Základní výbava každého šatníku, obsahuje několik kusů spodního prádla. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Kde nás najdete
  • Na Průhoně 3412
  • Mělník 27601
Map
Kontakty
www.kouzelne-pradlo.cz
Bc. Vanda Havránková
(Po-Pá, 8-18 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
rxkXvlaXuyeh6TaC1X7Hjdtam3wODWoXKDmy_hLINWw3A48EF110C595B84421CEB603B16BE70