Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
05.01.2020
Nová značka PLAYTEX v naší nabídce!
V roce 1977 se objevila jako první v reklamě, kdy se žena ukázala pouze v podprsence. Nové tisíciletí přivítal Playtex dvěma inovacemi, které otřásly ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
10.11.2019 Návody
Pár rad přes nákupem podprsenky
Dříve, než si podprsenku zakoupíte, vám zkusíme přiblížit nejčastější chyby :-) číst celé
21.10.2019 Návody
Jak pečovat o spodní prádlo
Pokud chcete, aby Vaše spodní prádlo bylo stále krásné, pružné a drželo tvar, máme pro Vás pár rad, jak o spodní prádlo pečovat! číst celé
01.04.2019 Móda
Modal - spodní prádlo Lovelygirl
V našem E-shopu Kouzelné-prádlo najdete širokou nabídku kalhotek Lovelygirl, které jsou velmi oblíbené spodní prádlo u našich zákaznic. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za měsíc.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas prodejci: Bc. Vanda Havránková, se sídlem Lom 384, Kly 27741, identifikační číslo: 75529904(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku a zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Pár rad přes nákupem podprsenky
10.11.2019 Návody
Pár rad přes nákupem podprsenky
Dříve, než si podprsenku zakoupíte, vám zkusíme přiblížit nejčastější chyby :-) číst celé
Jak pečovat o spodní prádlo
21.10.2019 Návody
Jak pečovat o spodní prádlo
Pokud chcete, aby Vaše spodní prádlo bylo stále krásné, pružné a drželo tvar, máme pro Vás pár rad, jak o spodní prádlo pečovat! číst celé
Modal - spodní prádlo Lovelygirl
01.04.2019 Móda
Modal - spodní prádlo Lovelygirl
V našem E-shopu Kouzelné-prádlo najdete širokou nabídku kalhotek Lovelygirl, které jsou velmi oblíbené spodní prádlo u našich zákaznic. číst celé
Spodní prádlo - základní výbava
22.12.2018 Móda
Spodní prádlo - základní výbava
Základní výbava každého šatníku, obsahuje několik kusů spodního prádla. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Kde nás najdete
  • Na Průhoně 3412
  • Mělník 27601
Map
Kontakty
www.kouzelne-pradlo.cz
Bc. Vanda Havránková
(Po-Pá, 8-18 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
rxkXvlaXuyeh6TaC1X7Hjdtam3wODWoXKDmy_hLINWw3A48EF110C595B84421CEB603B16BE70